Samenwerking

Bij elkaar komen is een begin, bij elkaar blijven is vooruitgang, met elkaar samenwerken is succes.
Oud-president Henry Ford

Ik geloof heel erg in de kracht van de som der delen. Ik zoek actief naar verbinding, naar samen werken aan succes en zo ontdek ik deze kracht steeds meer en vind ik samenwerken steeds leuker worden. Je ziet jezelf weer in een ander daglicht, zoekt en vindt aanvullingen op jouw eigen expertise. En dan wordt, hoe cliché ook, 1+1 echt 3. Sinds ik voor mezelf werk, heb ik nog nooit zoveel en zo intensief samengewerkt. En het smaakt naar meer.

Van welke samenwerkingsverbanden kun je profiteren?

Hult Ashridge Executive Education

Sinds 2012 ben ik als Adjunct verbonden aan Hult Ashridge Business School. Regelmatig volg ik daar bijscholing, supervisie en intervisie, om mezelf te voorzien van de meest recente business school research. In opdracht van Ashridge voer ik regelmatig internationale leiderschapstrajecten uit, ondermeer voor FrieslandCampina. Verder ben ik via Hult Ashridge Business School gecertificeerd als Executive Coach.

Bekijk hier voorbeelden van mijn werk in samenwerking met Hult Ashridge Business School.

Ludens Talentontwikkeling

Sinds 2018 werk ik ook nauw samen met Ludens Talentontwikkeling. Samen met dit opleidingsbureau heb ik diverse talentprogramma’s verzorgd voor high potentials met enkele jaren werkervaring. Zo noem ik het Next Step Programma voor de Koninklijke BAM Groep en het internationale Connect programma voor Aalberts Industries. Tegenwoordig werk ik met hen samen voor trajecten voor het hogere echelon in organisaties, zoals het FIT-programma voor ervaren leiders van diverse onderdelen van Aalberts Industries en het MT van Schiphol Beveiliging.

Leeuwendaal

Vanaf 2013 tot en met 2022 was ik als freelance trainer en coach verbonden aan Leeuwendaal. Samen met Ron Wolsleger, directeur Opleiding en Training bij Leeuwendaal, verzorgde ik sinds 2015 jaarlijks vier keer het programma Leadership & Management Skills voor (beginnend) leidinggevenden bij de Vrije Universiteit Amsterdam. We hebben in juni 2022 onze 15e groep afgerond en ruim 120 managers opgeleid. Dit was een MD-programma met een doorlooptijd van ongeveer 9 maanden waarin we managers uit de wetenschappelijke en ondersteunende wereld ondersteunden in het vormgeven en eigen maken van hun rol als leidinggevende in de weerbarstige universitaire praktijk.

De Nederlandsche Bank

Sinds 2011 heb ik diverse projecten uitgevoerd voor De Nederlandsche Bank, in diverse rollen. Als MD-adviseur, (team)coach, schrijver van de visieboek, programmamanager en uitvoerder van verschillende opleidingen en als intervisiebegeleider. Vanaf 2018 ben ik vooral actief voor DNB als (executive) coach en begeleider van intervisiebijeenkomsten van beginnende managers.

Klik hier voor meer informatie.

Over Voelen Gesproken

Soms vragen coachingstrajecten een aanvullende, meer lichamelijke aanpak. Graag werk ik dan samen met een zeer ervaren haptotherapeut. Meer informatie op www.overvoelgesproken.nl.

M aan Z Creatieve communicatie

Samen op zoek naar creatieve communicatieoplossingen. Met M aan Z werk ik samen in diverse projecten, zoals bijvoorbeeld deze site. Verder maken we samen programmaboeken en organiseren we creatieve workshops. Nieuwsgierig? Kijk op www.maanz.nl

Als je een beetje beter wilt zijn, wees dan competitief. Als je exponentieel beter wilt zijn, wees dan coöperatief.
William Shakespeare