De Nederlandsche Bank

Talentprogramma | maatwerktraject Leiderschap en Flexibiliteit

LeF voor veelbelovende afdelingshoofden

Hoe ontwikkel je de talenten van veelbelovende afdelingshoofden nog verder, om zo verder te komen in hun persoonlijke ontwikkeling, mogelijk voorbereidend op een stap als divisiedirecteur? En hoe neem je de organisatie mee in dit “talentdenken”? Een zeer uitdagende opdracht bij De Nederlandsche Bank (DNB).

Mooie mijlpalen in dit traject? Een paar echte concrete resultaten. Deelnemers hebben hun eigen manier van werken in principes gevat, de LeF-principes. Deze dragen ze dagelijks uit en zijn nu ook geformuleerd als vaststaand beleid van DNB. Een prachtig vormgegeven programmaboek waarin de uitgangspunten, inhoud en opzet helder staan weergegeven, voor alle stakeholders. En last but not least: driekwart van de deelnemers heeft sinds het LeF-traject een carrièrestap gemaakt, in- of extern.

Nicolette heeft een nuchtere, praktische aanpak van een onderwerp als MD en heeft een altijd positieve, energieke uitstraling die zeer prettig is. Dank voor het coördineren van LeF!
Willemieke van Gorkum, opdrachtgever LeF en Divisiedirecteur Divisie Toezicht horizontale functies en integriteit

Meer weten over de mogelijkheden voor een maatwerkprogramma voor jouw organisatie? Bel 06 29 15 96 59 of laat je gegevens achter op het contactformulier.

Lees ook over het talentprogramma bij FrieslandCampina