Bewaren content later als je groot bent

Verdacht stil vond mijn moeder het boven en ging eens kijken wat ik met mijn vriendinnetjes aan het doen was. Muisstil zaten ze te kijken en te luisteren naar mij, terwijl ik, staand voor het schoolbord, van alles aan het uitleggen was. Zou het daar begonnen zijn? Juf wilde ik worden, maar apothekersassistente leek me ook wel wat. Van die leuke kleine etiketjes typen en op potjes plakken. Of werken in een bibliotheek, op zoek naar de juiste boeken, mensen boeken aanraden passend bij hun smaak en dan lekker stempelen.

Wat is het uiteindelijk geworden? Samen met mensen zoek ik naar de optimale match tussen talenten, wensen en mogelijkheden op de juiste plek in een organisatie. Met wat fantasie kun je zeggen dat ik samen met mensen het juiste boek uitzoek, ze de juiste les meegeef en het passende medicijn vind.Dus ben je:

Doe je werk dat je echt leuk vindt en waar je goed in bent? Heb je momenteel voldoende uitdaging in je werk? Ben je benieuwd hoe je nog effectiever in je werk kunt zijn? Kat Consult zorgt ervoor dat je al deze vragen met ja kunt beantwoorden. Groeien in je werk, je talenten ontwikkelen op die terreinen waar ook iets te ontwikkelen valt, daar geloven wij in. Want je groeit het meest op de terreinen waar je talent ligt. Wij geloven niet zo in het ontwikkelen van alle gewenste competenties; het schaap met de vijf poten bestaat namelijk niet. Heb je vroeger ook lang geploeterd en geprobeerd om iets te begrijpen van de cosinus en de tangens in wiskunde? En lukte het je na veel uren studeren om net een vijf te halen? En ging je daarnaast zonder studeren fluitend het mondeling eindexamen Engels in om er lachend met een acht weer naar buiten te lopen? In je werk is het niet anders. We gaan op zoek naar datgene waar je goed in bent, het werk waar je een acht of meer voor haalt. En de omgeving waarin je die acht ook kunt halen. Op zoek dus naar de optimale match tussen jou als individu en de organisatie waar je dat werk kunt doen.Lees ook de persoonlijke coachingservaringen


Kat Consult heeft ervaring met ondermeer:

  • Ontwikkelen en implementeren van (internationale) leiderschapsprogramma’s
  • (beleids)advies op gebied van management development
  • (Individueel) opleidingsadvies
  • interim programmamanagement voor uw grote opleidingstrajecten (design, implementatie, evaluatie)
  • design en uitvoering talentenprogramma’s

Lees meer over ervaring met eerdere klanten en projecten


Kat Consult presenteert in samenwerking met Coach020 de opleiding  ‘Coach Intensive’

Direct oefenen, direct leren, direct resultaat

In september start Coach Intensive weer: een nieuw, intensief en praktijkgericht programma van 24 dagdelen met een uitgebalanceerde mix van theorie, praktijk en reflectie. De opleiding richt zich op professionals die hun coachende vaardigheden verder willen ontwikkelen. Heb je coachende taken of overweeg je je als (zelfstandig) coach te vestigen? Of ben je een coach die het vak nog beter onder de knie wil krijgen? Dan is Coach Intensive de perfecte investering.

Lees meer in de brochure

Brochure Coach intensive nw

Investering

€ 2.950* voor particulieren

€ 3.950* voor bedrijven

*Inclusief handige pocketcards; exclusief boeken, verblijfskosten en catering in Pand020.

 

Interesse?

Voor meer informatie kun je kijken op  www.coach020.nl of contact opnemen met Anne de Jong (06-15557888) of Nicolette Kat (06-29159659).