Op zoek naar een coach in het midden van het land?

KatConsult is gespecialiseerd in mensen op de juiste plek het juiste werk te laten doen en daar succesvol in te zijn. Doe je wat past bij jou? Op de plek die past? We bieden daarvoor persoonlijke coaching en loopbaancoaching aan.

Doel

Je ontdekt waar je talenten liggen, wat je uit je kracht haalt en wat je kunt doen om dat te voorkomen. Je krijgt weer regie over je werk en je leven en bent je veel bewuster van de keuzes die je daarin maakt. Werkwijze Met een helder doel voor ogen en een stappenplan gaan we samen op zoek naar antwoorden. Resultaatgericht, met warmte maar ook confronterend. Vaak maak ik bij deze ontdekkingstocht gebruik van Voice Dialogue, een bruikbare en herkenbare methode om inzicht en grip te krijgen op “de stemmen in jezelf”.

Een coachingstraject duurt gemiddeld 3-6 gesprekken. Halverwege evalueren we de voortgang en sturen we indien nodig bij.

Als het coachingstraject betaald wordt door de werkgever, vindt er vooraf altijd afstemming plaats met de opdrachtgever over doel en gewenst resultaat van het coachingstraject. Een coachingscontract dat door alle betrokkenen is goedgekeurd is dan de start van het traject. Over tussentijdse voortgang van de coachee wordt niet gerapporteerd. Aan het einde van het traject vindt wel , indien gewenst, een evaluatief eindgesprek plaats.

Gratis intakegesprek

In een gratis (telefonisch) intakegesprek stemmen we verwachtingen op elkaar af. Is er een click? Komen we tot de kern? Spreekt de werkwijze en aanpak je aan? Daarna maken we verdere afspraken. Een (telefonisch) intakegesprek met de opdrachtgever uit de organisatie is dan vaak onderdeel van de aanpak.

Zoek je een coach in het midden van het land? Ik werk vanuit Culemborg. Neem dan hier contact op