Interim talentmanagement

Soms kan het waardevoller zijn om langer voor een organisatie te werken. Om niet alleen te adviseren, maar ook te implementeren van binnenuit. De frisse blik van buiten is handig, diezelfde frisse blik nog dichterbij (tijdelijk) in huis hebben, is soms nog handiger. Voorbeelden en referenties van interim-opdrachten:

Beleidsadviseur Management Development De Nederlandsche Bank

Verantwoordelijk voor ontwikkelen en uitvoeren MD-beleid, met name opleiding en ontwikkeling van management(potentieel).

• Ontwerp PE-puntenprogramma voor managers (uitrol 2015) • Redesign bestaand programma voor aankomende managers • Ontwerp pilotprogramma voor experts • Diverse teamtrajecten intern • Advies persoonlijke ontwikkelplannen voor managers • Programmamanagement management developmentprogramma’s voor nieuwe en zittende managers

“Nicolette heeft het vermogen om zaken benoembaar te maken op een hele toegankelijke manier, die uitnodigt, gelijkwaardig is en de ‘menselijke maat’ (terug)brengt. Ze is speciaal gewoon (gebleven) en gewoon heel speciaal.”
Roelien van der Woude, MD-beleidsadviseur De Nederlandsche Bank

“Nicolette heb ik leren kennen als een topvakvrouw bent die enorm prettig is in de omgang. Makkelijk benaderbaar, altijd open, eerlijk en opbouwend. Een hele fijne collega.”
Renske Tapilatu, HR-beleidsadviseur De Nederlandsche Bank

Global Talent Manager bij FrieslandCampina

Anderhalf jaar ben ik spin in het web van talentmanagement geweest binnen FrieslandCampina. Een internationale interim-opdracht met zeer veel belangen en stakeholders, waar een frisse blik zeer welkom was. Wat heb ik daar gedaan? Ik was verantwoordelijk voor ontwikkeling, uitvoer en evaluatie van een internationaal leiderschapsprogramma voor high potentials. Dit programma heeft de golden award gewonnen in categorie Talentmanagement bij EFMD (European Foundation of Management Development). Coaching was ook in deze opdracht een centraal onderdeel. Matching en coaching van de talentenpool om doorstroom en uitstroom naar hogere functies voor elkaar te krijgen. Deze KPI’s zijn allemaal gehaald.

Wil je weten over hoe een frisse blik voor jouw interessant kan zijn? Ik praat hier graag met je over door.  Bel 06 29 15 96 59 of laat je gegevens hier achter zodat ik contact met je kan opnemen.